00 : 00
REC

Boring Is
bad
for
Business

Boring
Is bad
for
Busi
ness

Boring Is
bad
for
Business

Boring
Is bad
for
Busi
ness

02
Case Travelbags
View case
Contact us

Services

Speel in op emotie, gebruik de kracht van video en vertel je verhaal

Promotievideo

Wil je graag jouw harde werk op een professionele manier tentoonstellen? Dan is een promotievideo de beste keus. We maken van jouw werk een korte film (ook wel een Highlightreel genoemd) waarin de pracht van jouw werk naar boven komt.

Bedrijfsfilmz

Attention please! Om uit te leggen wie je bent en wat je doet, heb je even de aandacht nodig. Dat kan het best met de kracht van video. Samen bedenken we een passen script en produceren we een bioscoopwaardige bedrijfsfilm!

Productvideo

Jouw producten doen er toe dus…Show them and share it with the world! Hoe? Dat kan op een toffe manier in een productvideo, geproduceerd door ons. Op deze manier kan je jouw klanten laten zien hoe het product werkt en waarom ze juist dit product moeten hebben.

Recruitment video

Een bedrijf zonder medewerkers is als een camera zonder SD-kaart. Of het nu gaat om nieuwe medewerkers werven, inwerken of een training geven aan je huidige personeel, met een recruitment video kan je de beelden voor jouw bedrijf laten spreken.

Commercials

Ben jij klaar om een commercial te maken die bereikt, die een verhaal vertelt en die jouw bedrijf de aandacht geeft die hij nodig heeft? Wij denken graag met je mee, wij zijn ready!

TV-campagnes

Opzoek naar een nog groter bereik, breng jouw verhaal naar het televisiescherm van je buren, overburen en naar de rest van Nederland. Met een toffe tv-campagne trek je, tussen de programma’s door, op tv de aandacht om jouw verhaal door de kijkers te laten bewonderen.

Script- enscenario-ontwikkeling

Wij zijn er niet alleen om met een camera in ons hand een film/video te produceren. Nee, integendeel! Wij zijn een full service agency en dus staan wij ook klaar om hele scripts te ontwikkelen die passen bij jou en het bedrijf dat jouw verhaal tot leven zal brengen op de camerabeelden.

Filmopnames

Wil je graag jouw verhaal en droom delen met de rest van de wereld? Beelden spreken duidelijker dan woorden, dus laat jouw verhaal verteld worden op het filmdoek. Wij helpen je graag met het maken van de filmopnames.

Fotografie

Sta je niet te poppelen om een hele film te laten maken, maar heb je wel goede beelden nodig voor bijvoorbeeld je website, socials of ergens anders voor? Geen probleem, dan hebben we daar ook de professionals voor die elk plaatje prachtig kunnen schieten zoals jij graag zou willen.

360film/ VR experience

Ben jij iemand die kijk houdt op de toekomst en VR experiences interessant vindt? Dan is een 360-gradenvideo een tof idee! Bij deze video’s worden de beelden in alle richtingen tegelijk vastgelegd. In dit soort opnames kijk je niet alleen naar het verhaal maar je beleeft ze ook.

Specialshots

Naast de vele opties die we al bieden, maken we met veel passie ook graag special shots. Deze special shots geven net dat beetje extra, wat je verhaal naar de next level kan tillen. Hiermee hebben we het over;

a. Drone-fotografie (fpv)

Met drone-fotografie kunnen we een omgeving of ruimte op een hele andere en juist speelsere manier neerzetten. En kan je de kijker meer een inside of juist overview geven van een belangrijk punt in je verhaal.

b. Aerial shots (helikopter)

Shots maken vanuit de lucht is niet alleen mogelijk met de drone, wij kunnen zelfs vanuit een helikopter gave aerial shots maken. Aerial shots houdt eigenlijk in dat er beelden worden gemaakt vanuit een vliegend object.

c. Cinebuggy met bestuurbare arm

Heb je juist shots nodig van auto’s fietsen of andere rijdende beelden. Dan kunnen wij met onze full electric Polaris cinebuggy jullie wel bijbenen. Dan maken wij al rijdend de beste beelden voor jouw verhaal.

Meet The

TEAM

Misschien ben je allang bekend met ons werk, maar nog niet met ons…
Dus ontmoet het team dat je merk naar “the next level” gaat helpen.
More about us